Egy olyan csapdáról mesélek most, melybe sokan belesétálnak. Lakáskiadás baráti alapon, olcsón, ismerősnek.

A rokonságunkban is volt példa erre.

Tibi bácsi nyugdíj-kiegészítés címszóval kiadta a lakását: ismerősnek, olcsón, havi 40 ezer forintért.

Azt mondogatta, hogy ő már nem akar meggazdagodni, de egy kis pénz azért jól jön. Úgy hitte, hogy mivel baráti alapon megy az egész, és a lakás is olcsó, semmi szükség szerződésre, nem lesz itt semmi gáz.

Lett.

Van, aki többre becsüli a pénzt, mint a jó viszonyt, aki nem fizet, hogy ha megteheti. Ez a bérlő is néhány hónap alatt rájött, hogy jó darabig semmi következménye nem lesz annak, ha egy forintot sem ad a lakásért.

Szerződés híján kirakni egy bérlőt, évekbe is telhet – lehet, hogy Tibi bácsi már meg sem éri.

Nem szabad a jó viszonyra hivatkozva elhanyagolni a szerződést, de ha neked ez ciki, akkor bízd ránk, majd mi elintézzük helyetted.

Úgy véljük, hogy egy megfelelően megfogalmazott szerződés és egy korrekt tájékoztatás mindenkinek ját. Egy korrekt szerződés nem csak az ingatlanodat, de a jó kapcsolatot is megóvhatja!

Ha Te is lakáskiadáson gondolkozol, ne kockáztass: menj tutira!

Töltsd le ingyen A bérleti szerződés 3 ZEN-ELEME dokumentumot, hogy zűr&balhé helyett tényleg csak pénzt hozzon a lakásod!
Ha pedig a megbízhatatlan, sumák, lakás-amortizáló bérlők helyett végre egy normális ember a vágyad, akkor válaszd a BÉRLŐ-ÁTVILÁGÍTÓ RENDSZERt – és szállítjuk a leinformált ÁLOM-LAKÓT!