Az a helyzet, hogy az ingatlanpiac is kitermelte a maga szélhámosait.

Nem szeretnénk az ördögöt a falra festeni, de igenis fontos ezzel tisztában lenni:

Van olyan bérlő, aki arra utazik, hogy átejtse, kijátssza a lakás tulajdonosát. Az ilyen eleve úgy indul neki, hogy nem fog fizetni.

  • Ismeri a jogszabályokat, tudja, hogy mennyi idő őt legálisan kirakni a lakásból, talán már van is idevágó tapasztalata.
  • Az ilyen bérlő kifinomult színészi eszközökkel rendelkezik, és ezeket használja is – ellened.
  • kezeit tördelve, párás szemmel kér meg, hogy tekints el a kauciótól, mert … és itt jön, valamilyen mese.
  • Biztosít, hogy ő a legmegbízhatóbb bérlő, személyi ugyan nincs nála, de szerencsére fejből tudja az adatait, úgyhogy semmi akadálya a szerződés írásának.

Nagyon sokan lépre mennek. Ezért vagyunk mi, a Lakértő csapatával, hogy az ilyen szituációkat elkerüld. 20 év tapasztalattal a hátunk mögött, már ránézésre meg tudjuk mondani, ha csaló lép be az ajtón. Minket a színészi kvalitások is hidegen hagynak. Ha velünk dolgozol, a kauciót megkapod, a szerződésed tuti lesz – és a bérlőd is!

Ha Te is lakáskiadáson gondolkozol, ne kockáztass: menj tutira!

Töltsd le ingyen A bérleti szerződés 3 ZEN-ELEME dokumentumot, hogy zűr&balhé helyett tényleg csak pénzt hozzon a lakásod!
Ha pedig a megbízhatatlan, sumák, lakás-amortizáló bérlők helyett végre egy normális ember a vágyad, akkor válaszd a BÉRLŐ-ÁTVILÁGÍTÓ RENDSZERt – és szállítjuk a leinformált ÁLOM-LAKÓT!