Ha hatékonyabb megoldást szeretnél és nincs időd a lakáskiadással foglalkozni, akkor most figyelj! VAN SZÁMODRA EGY VISSZAUTASÍTHATATLAN AJÁNLATOM!

VAN 567 MEGBÍZHATÓ BÉRLŐNK! Szeretnél egyet?

Ha Neked is a legnehezebb feladat a lakáskiadás során, hogy megszűrd az érdeklődőket és a legmegbízhatóbb bérlőt válaszd, akkor a legjobb helyen vagy!

Hiszen mostantól Magyarországon is elérhető a Nyugat – Európában évtizedek óta működő bérlőkiválasztási rendszer!

Így Neked is garantálni tudjuk a megbízható, hosszútávon fizetőképes, együttműködő bérlőt!

HOGYAN MŰKÖDIK EZ A GARANTÁLT BÉRLŐ SZOLGÁLTATÁS? 

Előre minősítő, bérlőkiválasztási rendszer. Több szűrő egymásra építésével kiválasztjuk azokat a bérlőket, akik számodra az álombérlőt jelentik.

Neked csak el kell döntened, hogy melyik jelöltnek adod ki a lakásodat!

 

Kérem a Garantált Bérlő csomagot!

Ennek a módszernek köszönhetően:

  • Már több, mint 400 lakásba találtunk olyan bérlőt, aki ma a legtöbb tulajdonosnak az “álombérlő”-t jelenti!

  • Olyan EMBER költözik a lakásodba, akiről nem csak “szemrevételezéssel” állapíthatod meg, hogy fogja -e tudni fizetni amit vállal, hanem ezeket papírokkal tudja igazolni!

  • A kiválasztott bérlő nem beszél mellé, nem ígérget! A rendszerbe épített szűrők segítségével hamar kibukik, ha valaki hazugsággal szeretne a tulajdonos bizalmába férkőzni.

  • Nem lakják le a lakást, nem kell minden egyes bérlő után festened, ami ha jobban utánaszámolsz a bérbeadás bevételének jelentős részét elviszi. 

  • Nem vágnak át, nem folytatnak a lakásban a tudtod nélkül olyan tevékenységet, ami törvényt, vagy jóizlést sértene! 

Erre van szükségem!

“Végre! Évek óta erre vártam!”

“Több évig Münchenben éltem. Bérelt lakásban. Az itthoni lakásom ki volt adva, de mindig csak a probléma volt vele… Átvert a bérlő, nem vigyázott a lakásra, kikapcsolták a gázt, mert nem fizette a számlákat. Nem értettem, miért nincs a bérlésnek Budapesten kultúrája! Majd megtaláltam a Lakértőt! Azóta hálás vagyok érte, hogy végre itt is elérhető ez a bérlőkiválasztási rendszer, ami szerte Európában! Azóta csak megbízható bérlőim voltak! Örök hála, csak így tovább!:)”

Rozgonyi Gabriella
Lakástulajdonos, Budapest VI. Csengery utca

“Csak egy biztos havi bevételt akartam!”

“Összeköltöztem a párommal, ezért úgy döntöttem kiadom a sajátomat és így lesz egy fix havi bevételem a fizetésem mellé. Hamar jött a bérlő, az elején még minden oké volt! A harmadik hónaptól már én fizettem az ő gázszámláját is, nehogy kikapcsolják.. és persze bérleti díj sem jött soha többé. 1 év múlva sikerült kirakni… Addig két lakás rezsiét fizettem! Ennyit a rendszeres bevételről! Ennek már 4 éve. Azóta rátaláltam a lakértőre.. és rendszeresen jön a fix havi bevételem! Kimondhatatlanul hálás vagyok! Köszönöm!”

Hajdani Róza
Lakástulajdonos, Budapest XIII. Pannónia utca

Rendszerünkben folyamatosan több mint 500 aktív, minősített bérlőjelölt található!

Miket tartalmaz maga a szolgáltatás? 

Kimegyünk, megnézzük a lakást, átbeszéljük, hogy mi a Te elképzelésed és mit diktál a piac.

Elkészítjük a lakás profi megjelenését, és átbeszéljük milyen bérlőt szeretnél, mi az, amire tulajdonosként vágysz.

Mi ajánljuk a MEGLÉVŐ bérlőjelöltjeinknek a lakásodat és mellette természetesen újként is meghirdetjük a piacon. Ezután a bemutatjuk a lakást az érdeklődőknek, levéve a Te válladról a terhet…

Ha valaki szeretné kibérelni a lakást, úgy annak igazolásokat, referenciákat kell felmutatnia, amellyel bizonyítja, hogy hosszútávon fogja tudni fizetni a felmerülő költségeket és rendeltetésszerűen fogja használni az ingatlant. De a döntést minden esetben Te hozod meg.

Több, mint 10 éves tapasztalatunk alapján összerakott, minden részletre kiterjedő bérleti szerződéssel segítünk, hogy garantáltan biztonságban légy és a vitás helyzetek esélyét minimalizáljuk. Előkészítjük a közjegyzői okiratot, így ha kiválasztott bérlő valamiért nem fizet és nem is akar kiköltözni, akár azonnal kiteheted az ingatlanból! Ez radikálisan csökkenti a bérbeadással járó – sajnos a magyar piacon egyébként szokásos, ugyanakkor elkerülhető – kockázatokat.

Az ingatlan birtokbaadásánál is hatékonyan segítünk, hogy minden gördülékeny legyen.

Kérem a Garantált Bérlő csomagot!

Milyen lakásokkal foglalkozunk?

Hatékonyan segíteni Budapest területén lévő lakóingatlanok kiadásában tudunk!

Regisztrált bérlőink leginkább ezen a területen keresnek, pénztárcájuk pedig a havi maximum 250.000 Ft/ hó bérleti díjat bírja el.

Ha a Te lakásod ebbe a kategóriába esik, biztosíthatlak, hogy ez a bérlőkiválasztási rendszer számodra a lehető legjobb megoldás!

A nyugati országokban már évtizedek óta hatékonyan működő bérlőkiválasztási rendszer végre Magyarországon is elérhető!

Nézd, amit kínálok most Neked, az nem egy sima bérlőkeresés! 

Ez a szolgáltatás nem arról szól, hogy mutogatjuk a lakást és tök mindegy, hogy kinek, csak gyorsan kiadjuk az ingatlant.
Munkánk során arra törekszünk, hogy a legalaposabban leinformáljuk azokat a bérlőjelölteket, akik lakást szeretnének bérelni, majd közülük azokat ajánljuk Neked, akik számodra a legmegfelelőbbek. A döntés, a választás a TIÉD!  
Az, hogy kifejlesszük ezt a garantáltan jól működő megoldást és a magyar törvények szerint a legbiztonságosabb megoldássá teszteljük, 12 évünkbe és több millió forintunkba fájt! 
Neked pedig ez most alig kerül többe, mint a kiadásra szánt lakás 1,5 havi bérleti díja + ÁFA. Mégis garantáltan olyan bérlőt hoz a lakásodba, amiről legtöbben csak álmodni mernek:
JÓ FEJ, RENDESEN FIZET ÉS VIGYÁZ A LAKÁSODRA! 
Ez kell nekem!

Mi biztosak vagyunk a szolgáltatásunk eredményességében, ezért bátran vállalunk garanciát! Ha a bérlő hibájából a szerződés 1 éven belül megszűnik, akkor új bérlőt hozunk a helyére, teljesen díjmentesen, természetesen minősítve az új bérlőt is.

Fogyasztóvédelmi magazinok rendszeresen foglalkoznak lakáskiadáskor póruljárt tulajdonosok történeteivel!

Megoldásként ők is a körültekintő bérlőválasztást tartják fontosnak és ajánlják garantáltan működő, letesztelt, magas színvonalú szolgáltatásunkat! 

Következő lépés: Így tudod megrendelni!

1. Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot!

2. Az adatok megadása után, kattints a megrendelem gombra!

3. A kollégám 48 órán belül felveszi veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessetek egy személyes találkozóra!

Megadom az adataimat, kérem a csomagot!

BÓNUSZ a szolgáltatás mellé,
amit fizetés után azonnal elküldünk Neked!

BÓNUSZ: Zárcsere kupon 2000 Ft értékben!

Egy lakás kiadásakor mindig javasolni szoktuk, hogy cseréljék le a zárat! Főleg, ha előzőleg is bérlő lakta! Ki tudja, hány kulcs van azon kívül, amiről tudunk! Ha most rendeled meg a “Garantált Bérlő” csomagot, akkor egy 2000 Ft-os kupont küldünk ajándékba, amit az első zárcsere alkalmával használhatsz fel! 2.000 Ft helyett AJÁNDÉK

A bónuszodat azonnal eléred a fizetést visszaigazoló e-mailben!

FONTOS! Ahhoz, hogy ezt a bérlőkiválasztási szolgáltatásunkat  a legmagasabb minőségben tudjuk biztosítani az ügyfeleink számára, egy hónapban maximum 17 új lakást tudunk elvállalni! 

Teendőid:

1. Töltsd ki a baloldali űrlapot!
2. Az alatta található gombra nyomva rendeld meg a szolgáltatást!
3. KÉSZ VAGY, hívunk rövid időn belül!


MIKOR KELL FIZETNEM?

A szolgáltatási csomagunknál nincs előleg! A teljes megbízási díjunk a lakás kiadását követően, a bérleti szerződés megkötésével egy időben esedékes! Erről természetesen számlát állítunk ki, amely a kiadásból származó bevétel könyvelése során költségként elszámolható!


KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan Írj nekünk e-mailt a info@lakerto.hu e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítünk neked.