Sokszor beszédtéma, milyen egyszerű kiadni egy lakást a mai piacon, és valóban, most bérlőt találni egy nyüzsgő helyen, nem kihívás, mégis keveseknek sikerül igazán! Álljon itt egy rövid történet arról a hibáról, amit a legtöbb jóhiszemű lakástulajdonos a tapasztalataink szerint elkövet…

 

Julianna, 38 éves egyedülálló anyaként elhatározta, hogy kiadja elhunyt édesanyja lakását. Gondolta, hogy amíg a gyerekek nagyobbak nem lesznek, jól jöhet az ebből származó plusz bevétel, amit majd a továbbtanulásukra szánhat. Felújította a szívének kedves minigarzont és meghirdette azt. Bérlőt találni neki sem volt nehéz és egy elsőre szimpatikusnak tűnő fiatalember költözött bele. Legalábbis Julianna így hitte…

 

A szimpatikus srác egyedül vette ki a minigarzont, a beköltözés viszont másképp alakult… Négyen költöztek be, amiről a tulajdonos sokáig nem is tudott. Pár hónap után amikor Julianna felugrott a lakbérért, nem hitt a szemének: a teljesen felújított garzonban négy fiú lakott.

A srácok ezalatt a pár hónap alatt teljesen lelakták a lakást. Matracok hevertek az összekarcolt padlón, foltok voltak a falon, piszok, szemét, rendetlenség mindenütt.

Amikor a tulaj rákérdezett a bérlőnél, hogy mégis mire vélje ezt, ő egyszerűen megrántotta a vállát, és kerek perec kijelentette, hogy aláírták a szerződést, így ide az költözik be, aki neki tetszik.

 

És valóban, a tulaj keze meg volt kötve. A szerződésben ugyanis egy szó sem esett arról, hogy hányan lakhatnak az ingatlanban és az állagmegóvásról szóló rész is valahogy kimaradt. Julianna nem tehetett mást, türelmesen kivárta, hogy leteljen az egy év, és a szerződés szerint kirakhassa a piszkos és rendkívül pimasz bérlőit.

 

Ha Te is lakáskiadáson gondolkozol, ne kockáztass: menj tutira!

Töltsd le ingyen A bérleti szerződés 3 ZEN-ELEME dokumentumot, hogy zűr&balhé helyett tényleg csak pénzt hozzon a lakásod!
Ha pedig a megbízhatatlan, sumák, lakás-amortizáló bérlők helyett végre egy normális ember a vágyad, akkor válaszd a BÉRLŐ-ÁTVILÁGÍTÓ RENDSZERt – és szállítjuk a leinformált ÁLOM-LAKÓT!