Azt gondolod, hogy van egy kiadó lakásod vagy szobád, csak meghirdeted, és dől a lé? – ahogy mondani szokás. Nos ehhez kapcsolódóan elmesélek egy kis sztorit.

Bajor úr szép nagy házban lakott. A felét sem használta ki, ezért úgy gondolta, hogy néhány szobáját, vagyis egy szép nagy lakrészt kiad.

Bőven volt érdeklődő és az első pár megtekintés után egy szimpatikus fiatalembert választott az érdeklődők közül.

A háznak csak egy bejárata volt és a tulaj az első időkben még örült is neki, hogy a férfi a nappaliján keresztül halad át a saját lakrésze felé – legalább volt kihez szólnia pár szót és nem érezte olyan egyedül magát, mint korábban.

A jól induló ”szomszédi” viszony felett azonban hamarosan fellegek kezdtek gyűlni, majd kitört a vihar. Volt néhány téma, amiben kiderült, hogy teljesen más nézeteket vallanak és békíthetetlenül összevesztek.

Ma már nincsenek beszélő viszonyban, látni sem bírják egymást, de a fiatalember még mindig a házban lakik, és még mindig a nappalin keresztül jár át  – napjában többször is. A tulajdonos nem tudja kitenni, tulajdonképpen együtt él az ellenségével – ki tudja meddig.

Ha Te is lakáskiadáson gondolkozol, ne kockáztass: menj tutira!

Töltsd le ingyen A bérleti szerződés 3 ZEN-ELEME dokumentumot, hogy zűr&balhé helyett tényleg csak pénzt hozzon a lakásod!
Ha pedig a megbízhatatlan, sumák, lakás-amortizáló bérlők helyett végre egy normális ember a vágyad, akkor válaszd a BÉRLŐ-ÁTVILÁGÍTÓ RENDSZERt – és szállítjuk a leinformált ÁLOM-LAKÓT!