Elmesélek egy rövid történetet arról, hogy mennyit ér a bizalom.

Lenke néni egy helyes fiatal párnak adta ki a fullra felújított, és milliókért berendezett tip-top lakását. Volt kaució – és a jól megírt szerződés helyett összetegeződés és bizalom.

Azt hitték, szerződés helyett ez is megteszi.

Aránylag hosszú ideig úgy tűnt, hogy minden rendben megy, azonban ez a bizalmi viszony másfél év múlva egy csapásra szertefoszlott…

A fiatal pár élete kapcsolati krízisbe került és mintha félresiklott kapcsolatuk miatt Lenkén akartak volna bosszút állni – egyszerűen felszívódtak. Lenke néni csak annyit tudott, hogy vannak kihívások a fiatalok életében, de erre még ő sem számított. Egyik napról a másikra egyszerűen nem lehetett őket elérni sem telefonon, sem SMS-ben, és az e-mail üzenetekre sem reagáltak… Lenke türelmesen várt és azt gondolta, hogy hamarosan biztosan jelezni fognak.

Ki tudja, meddig mehetett volna ez így, ha nincs csőtörés a lakásban.

Ázott az alsó szomszéd.

Hiába csöngettek a fiataloknál, senki nem nyitott ajtót.

Így Lenke nem tehetett mást, lakatost hívott, és behatolt a saját lakásába.

NEM HITT A SZEMÉNEK! Azt hitte, hogy valami abszurd drámába csöppent. A lakás totál üres volt. A kedves pár nem csak a vadiúj bútorokat vitte el, de még a beépített konyhabútort is, a csillárokat – szó szerint mindent! Vitték a mosógépet is, – talán ez volt a szerencse –  az ott maradt csatlakozó csonkból kicsöpögő víz áztatta el az alsó szomszédot.

Mennyi a kár? Öt év bérleti díja.

Mit tudott tenni Lenke néni? Semmit.

Te tudod már, hogy az ilyen eseteket hogyan véded ki?

Ha Te is lakáskiadáson gondolkozol, ne kockáztass: menj tutira!

Töltsd le ingyen A bérleti szerződés 3 ZEN-ELEME dokumentumot, hogy zűr&balhé helyett tényleg csak pénzt hozzon a lakásod!
Ha pedig a megbízhatatlan, sumák, lakás-amortizáló bérlők helyett végre egy normális ember a vágyad, akkor válaszd a BÉRLŐ-ÁTVILÁGÍTÓ RENDSZERt – és szállítjuk a leinformált ÁLOM-LAKÓT!